Optimaal Wifisignaal

Wilt u het wifisignaal verbeteren? W&S Solutions heeft de kennis en ervaring om u een stabiel wifisignaal te garanderen overal in uw huis.

De wifirouter die een internetprovider zoals Caiway, Ziggo, KPN, XS4ALL, etc. levert is vaak niet toereikend om uw hele woning te voorzien van een stabiel wifisignaal. Een veel gebruikt oplossing om het signaal te verbeteren is een wifirepeater of een wifiversterker. Dit kan in sommige gevallen het beoogde effect behalen maar wat het nadeel is van deze oplossingen is dat de bandbreedte hierdoor gehalveerd wordt en dat de snelheid en stabiliteit van de verbinding achteruitgaat. Verder zien we dat dit vaak conflicten veroorzaakt in uw thuisnetwerk. Wij werken dan ook alleen met Access Points die doormiddel van metingen op juiste locatie worden geplaatst. Zodoende krijgt u een goed thuisnetwerk waarbij u een stabiele, veilige én snelle wifiverbinding realiseert met een gegarandeerde dekking in uw hele huis.

Een stabiel thuisnetwerk

Een stabiel thuisnetwerk wordt steeds belangrijker, doormiddel van Wifi worden er allerlei toepassingen verbonden met uw thuisnetwerk. Je moet denken dan aan bijvoorbeeld een CV-thermostaat, rookmelders, wasmachine, Domotica, beveiligingscamera, binnen- en buitenverlichting, audio- en videostreaming, etc. Door dergelijke toepassingen in huis te gebruiken, word het wifisignaal steeds belangrijker.  W&S Solutions kan ervoor zorgen dat uw wifisignaal goed presteert zodat u deze toepassingen zorgeloos kunt gebruiken. Voor nu en voor in de toekomst.

 

Voor het maken van een afspraak of extra informatie mail naar info@wssolutions.nl

Beveiliging in en om uw huis

W&S Solutions ontwerpt en installeert camerabeveiligings systemen. 

Met de betrouwbare producten van Dahua kunnen we voor u een extra stukje veiligheid bij u thuis realiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag geven wij u advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. info@wssolutions.nl

Uw huis automatiseren met digitalSTROM Smart Home

W&S Solutions is een gecertificeerd digitalSTROM Smart Home installateur. Wij ontwerpen en installeren krachtige oplossingen met digitalSTROM in uw woon- of werkomgeving. Door gebruik te maken van dit slimme en betrouwbare systeem vergroot u het comfort, veiligheid en efficiëntie van uw energieverbruik in uw woning. De mogelijkheden van digitalSTROM Smart Home zijn heel uitgebreid, met de technologie van digitalSTROM is het mogelijk om systemen van andere merken te integreren. Dit zijn onder andere; Sonos, Panasonic Smart TV, Philips HUE, Google Home, Amazon, Doorbird, Abus, Siemens en andere merken, voor het complete overzicht zie in deze link.

 

Wij maken graag een afspraak om voor uw woning een slimme oplossing te realiseren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail naar info@wssolutions.nl