Optimaal Wifisignaal

Wilt u het wifisignaal verbeteren? W&S Solutions heeft de kennis en ervaring om u een stabiel wifisignaal te garanderen overal in uw huis. 

De wifirouter die een internetprovider zoals Caiway, Ziggo, KPN, XS4ALL, etc. levert is vaak niet toereikend om uw hele woning te voorzien van een stabiel wifisignaal. Een veel gebruikt oplossing om het signaal te verbeteren is een wifirepeater of een wifiversterker. Dit kan in sommige gevallen het beoogde effect behalen maar wat het nadeel van deze oplossingen is dat de bandbreedte hierdoor gehalveerd wordt en dat de snelheid en stabiliteit van de verbinding achteruitgaat. Verder zien we dat dit vaak conflicten veroorzaakt in uw thuisnetwerk.

Wij werken dan ook bij voorkeur met Wifi Access Points die doormiddel van metingen op juiste locatie in uw huis worden geplaatst. Op die manier krijgt u een goed presterend netwerk waarbij u een stabiele, veilige en snelle Wifi verbinding is gerealiseert met een gegarandeerde dekking in het gehele huis. 

Een stabiel thuisnetwerk

Een stabiel thuisnetwerk wordt steeds belangrijker, doormiddel van Wifi of kabel worden er allerlei toepassingen verbonden met uw thuisnetwerk. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld een thermostaat, rookmelders, wasmachine, Domotica, beveiligingscamera's, NAS (Netwerk Attached Storage), audio- en/of videostreaming diensten, Video intercom, etc. Door dergelijke toepassingen in huis te gebruiken, word het netwerk steeds belangrijker.

W&S Solutions kan ervoor zorgen dat uw netwerk goed presteert zodat u deze toepassingen zorgeloos kunt gebruiken. Voor nu en voor in de toekomst. 


Beveiliging in en om uw huis

W&S Solutions ontwerpt en installeert voor u het perfecte camerabeveiligings systeem. Met de betrouwbare producten van Hikvision kunnen we voor u een extra stukje veiligheid bij u thuis realiseren.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Graag geven wij u advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. info@wssolutions.nl


Roon HiFi AUDIO STREAMING

Roon is hét streaming audio systeem voor de echte muziekliefhebber. Wanneer je geen enkele concessies wil doen aan geluidskwaliteit en toegang wenst tot alle kwaliteiten High-res audio mogelijkheden dan ga je audio muziek streamen met Roon. Het is een streaming audio software systeem dat gebruikt kan worden op diverse compatible hardware. De kracht van de software zit hem in de geweldige user interface enerzijds en de compatibiliteit met alle High-res bestandsformaten anderzijds. Dat maakt het streaming audio systeem voor de muziek en high-end audio liefhebber. 

Roon streamt digitale audio van een NAS, streamingdiensten zoals Qobuz, Tidal of Live Radio naar actieve speakers, DAC's of muziekstreamers op uw thuisnetwerk doormiddel van Roon Ready apparatuur, AirPlay, Chromecast, Sonos. Veel audio-apparatuur van toonaangevende merken zijn al Roon Ready gemaakt.

Deze apparaten communiceren via het ROON transmissieprotocol RAAT (Roon Advanced Audio Transmission). Daarmee kan in een thuisnetwerk simultaan audio worden verstuurd naar meerdere audiosystemen van verschillende merken. Roon geeft een snelle toegang tot enorme muziekbibliotheken met meer dan 50 miljoen tracks bij Qobuz of Tidal en tot je eigen muziekverzamelingen van geripte CD’s en hoge resolutie download albums. 

Verder beschikt Roon over tienduizenden radiostations via Live Radio. Roon heeft een gebruikersvriendelijke bediening met krachtige remote software die werkt op Android, iOS, Windows en Linux.

Roon is bijzonder gemakkelijk op te zetten voor multi-brand en multi-room audio-oplossingen. Het biedt ondersteuning voor FLAC, ALAC, WAV, MQA, DSD en Tidal met resoluties tot 32-bit/384 kHz.

W&S Solutions kan je adviseren voor het realiseren van een Roon toepassing in jouw luisteromgeving. Voor informatie mail naar info@wssolutions.nl


Uw huis automatiseren met Smart Home van digitalSTROM

W&S Solutions is een gecertificeerd digitalSTROM Smart Home installateur. Wij ontwerpen en installeren krachtige oplossingen met digitalSTROM in uw woon- of werkomgeving. Door gebruik te maken van dit slimme en betrouwbare systeem vergroot u het comfort, veiligheid en efficiëntie van uw energieverbruik in uw woning.

De mogelijkheden van digitalSTROM Smart Home zijn zeer uitgebreid, met de technologie van digitalSTROM is het mogelijk om systemen van andere merken te integreren. Dit zijn onder andere; Sonos, Panasonic, Philips HUE, Google, Amazon, Doorbird, Abus, Dali, Bosch, Siemens en andere merken.

Voor het complete overzicht zie op de digitalSTROM site.

Wij maken graag een afspraak om voor uw woning een gepaste oplossing te realiseren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail naar info@wssolutions.nl